27 Eylül 2013 Cuma

Revizyon Burun Estetiği

Rinoplasti ameliyatı yani burun estetiği ameliyatı, plastik cerrahi operasyonları arasındaki en komplike işlemlerden bir tanesidir. Burun estetiği ameliyatlarında estetik cerrahın güzellik görüsü ve anlayışı yanında yeterli tecrübe, bilgi ve beceriye sahip olması, başarılı bir sonuç için olmazsa olmazdır.
Bu durumda maalesef tecrübeli kişilerce gerçekleştirilemeyen burun estetiği ameliyatları sonrasında istenmeyen sonuçlar ile karşılaşılmaktadır. Bunun yanı sıra hastanın beklentisi iyi belirlenmeden gerçekleştirilen burun estetiği operasyonları sonrası hasta memnuniyetsizliği yaşanabilmektedir.
Bu gibi durumlarda önceden ameliyat edilmiş burunu düzeltmek için gerçekleştirilen ikinci burun estetiği operasyonlarına sekonder rinoplasti, üçüncü burun estetiği operasyonlarına ise tersiyer rinoplasti şeklinde isimler vermekteyiz. Bu işlemlerin tamamını ise revizyon rinoplasti olarak adlandırmaktayız.

Revizyon rinoplasti burun operasyonu kimler tarafından gerçekleştirilmelidir?

Daha önceden operasyon geçirmiş bir burunu düzeltebilmek, bir burun estetiği ameliyatına göre çok daha zordur. Sizden önce yapılan ameliyat ile burun yapısı ve anatomisi bozulmuştur ve dokular birbirine yapışıktır. Bu nedenle sekonder rinoplasti operasyonları mutlaka burun estetiği konusunda uzmanlaşmış bir estetik cerrahi uzmanı tarafından yapılmalıdır.

Ameliyatsız burun estetiği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder