27 Eylül 2013 Cuma

Ameliyatsız Burun Estetiği

Burun estetiği cerrahi bir müdahale gerektirmeden gerçekleştirmek artık mümkün. Tabiî ki bu işlemin her türlü burun için uygun olmayacağını hatırlatmak isterim.
Fakat bazen çok problemli olmayan burunlarda veya kişinin burun estetiği ameliyat ve sonrası dönemden çekindiği, cerrahi müdahaleye sıcak bakmadığı durumlarda dolgu, botoks ve peeling uygulamalarını tek tek veya birlikte kullanarak estetik açıdan güzel bir burun elde edebiliyoruz.
Ameliyatsız burun estetiği burun ucu bölgesi, burun sırtı ve burun derisi olmak üzere üç ana bölgede değişiklikler yapabilmekteyiz.

Burun ucunda ameliyat olmadan ne gibi değişimler yapılabilir ?
Burun ucunu botox enjeksiyonuyla birkaç milimetre yükseltmek mümkün. Burun ucu ile dudak arasında bulunan ve burun ucunu aşağı çeken kasın 1-2 ünite botoks enjeksiyonu ile bloke edilmesi sonucu burun ucu yükseltilmiş oluyor. Uygulamanın en büyük avantajı tabiki sadece birkaç dakika içerisinde gerçekleştirilmesidir.
Yine burun ucunun dolgu maddeleri yardımıyla geçici olarak belirginleştirilmesi, yükseltilmesi kullandığımız diğer bir burun estetiği yöntemidir. Ayrıca istenilen değişikliğe bağlı olarak botoks ve dolgu maddesi enjeksiyonunu burun estetiği burun ucunda birlikte kullanabilmekteyiz.

Burun vikipedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder